Πρώτα από όλα θα πρέπει να σκεφτείς με τι θέλεις να ασχοληθείς και τι ταλέντο έχεις.

Αφού λοιπόν έχεις καταλήξει και ξέρεις ακριβώς το τι θέλεις να κάνεις θα πρέπει να κάτσεις και να φτιάξεις ένα πλάνο του τύπου από πού θα ξεκινήσεις και που θα καταλήξεις όταν λέμε όμως πλάνο εννοούμε να γράψεις το κάθε σου βήμα γράφοντας λεπτομέρειες και το τι ακριβώς θα κάνεις για να πετύχεις.
Αφού λοιπόν έχεις ετοιμάσει όλο το πλάνο σου και όλα Τα βήματά σου θα πρέπει να φτιάξεις ένα κανάλι στο YouTube μία σελίδα στο Facebook για να προωθείς τον εαυτό σου μπορείς να κάνεις βίντεο με όλα αυτά που ξέρεις να τα δείχνεις να τα εξηγήσεις στην ουσία δεν υπάρχει περιορισμός ότι σου αρέσει όπως ξέρεις εσύ και ξέρουμε όλοι μας οποιοδήποτε χόμπι όποιο και να ναι αυτό σίγουρα έχει ανθρώπους αρκετούς που το ακολουθούν.

Οποιοδήποτε έχω μπει έχει προϊόντα που θα πρέπει να τα αγοράσεις για να κάνεις πράγματα οπότε σε κάποιο σημείο το χόμπι σου μπορεί να γίνει και δουλειά σου και ταυτόχρονα θα γίνεις και διάσημος θέλω να πω πώς για να γίνεις διάσημος και να σε ακολουθεί κόσμος θα πρέπει και εσύ κάτι να προσφέρεις δεν μπορείς απλά να είσαι διάσημος επειδή εσύ το θέλεις. Αυτά λοιπόν από μένα με πολύ απλά λόγια να κατάλαβες το νόημα.