Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα δικά του πιστεύω και φιλτράρει τις πληροφορίες διαφορετικά από κάποιον άλλο. Αν τελικά η απιστία ήταν μονόδρομος για σένα, ανάλογα με το ζώδιό σου υπάρχει και ο λόγος πού κατέληξες εκεί. 

Διάβασε παρακάτω για το "κέρατο" και γιατί κατέληξε το άλλο σου μισό (πριν από σένα) εκεί, καθώς και τι θα ήτανε καλό να προσέχεις...

 

Κριός♈

Η πίεση δεν είναι κάτι που σε εκφράζει και το μικρόβιο της απιστίας εύκολα μπορεί να έχεις βάλει μέσα σου. Η σχέση για εσένα δεν θα κρατήσει πολύ Αν νιώσεις πως κάτι σε "πνίγει" σαν ένα σχοινί γύρω από το λαιμό. Η επιβεβαίωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εσένα καθώς δεν σου αρέσει να αισθάνεσαι κάτι δεδομένο. Γοητεύεσαι εύκολα από τις καταστάσεις και ίσως πολύ βιαστικά και απερίσκεπτα να ενδώσεις. Φυσικά, αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ και γρήγορα θα νιώθεις μετανιωμένος.

 

Ταύρος

Δεν καταλήγεις καθόλου εύκολα στην απιστία γιατί απλά η σταθερότητα σε εκφράζει. Όταν νιώθεις καλά σε μία σχέση οι πόρτες σου είναι κλειστές και τα τείχη σου μεγάλα για οτιδήποτε άλλο. Παρόλα αυτά όμως αν η σεξουαλική σου ζωή και τα συναισθηματικά σου έχουν πάρει την κάτω βόλτα υπάρχει η περίπτωση να ενδώσεις εφόσον όμως έχεις ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στο άλλο σου μισό πως υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά σας. Θα δώσεις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στο ταίρι σου να φτιάξετε τη προβληματική κατάσταση, όμως, αν παρόλα αυτά δεν αλλάξει κάτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λοξοδρομήσεις και αυτό θα είναι και το τέλος της "πρώην" σχέσεις σου.

Δίδυμοι

Θα λέγαμε πως η απιστία είναι απόλυτα φυσιολογική για εσένα καθώς τα πιστεύω σου λένε πως έστω και αν είσαι σε σχέση, ο καθένας είναι ελεύθερος και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αν ο Δίδυμος Τελικά ενδώσει σε στην απιστία Δεν σημαίνει κιόλας πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ταίρι του. Είσαι ελεύθερο πουλί που πετάει και δεν μπορεί να μπει σε κανένα κλουβί. Βεβαίως να πούμε πως η απιστία για εσένα τις περισσότερες φορές βρίσκεται στο μυαλό σου και ίσως απλά θέλεις να "παίξεις" με ένα απλό φλερτ. Αν το ταίρι σου σε κάνει να μη βαριέσαι και να μην μπορείς να προβλέπεις τα πράγματα ανάμεσά σας, τότε σίγουρα θα αποφύγεις αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.

 

Καρκίνος

Ο μόνος λόγος που μπορεί ένας Kαρκίνος να μπει στη λίστα με τα άπιστα ζώδια είναι η συναισθηματική ανισορροπία. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που η απιστία θα σε κυριεύσει. Πολύ εύκολα μπορεί να γίνεις ευάλωτος σε αυτή αν από τη σχέση σου λείψουν η εμπιστοσύνη, η τρυφερότητα και ο αλληλοσεβασμός. Μπορεί να γίνει το κακό εκείνη η στιγμή που ένα άλλο πρόσωπο μπορεί να καλύψει όλες αυτές σου τις ανάγκες.

Λέων

Ο Λέοντας θέλει συνεχώς να επιβεβαιώνει το "εγώ" του και να τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του. Δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα άπιστα ζώδια. Αυτό όμως που θα σε επηρεάσει και θα σε κάνει να στραφείς προς την απιστία είναι μόνο όταν το ταίρι σου γίνει πολύ ψυχρό και απόμακρο, χωρίς να δείχνει το ενδιαφέρον που σου έδειχνε στην αρχή της σχέσης. Το πρόβλημα κορυφώνεται όταν ο νιώσεις πως έχει σβήσει η φλόγα του ενθουσιασμού και του σεβασμού.

 

Παρθένος

Οι παράνομοι έρωτες και τα "παιχνίδια" δεν είναι το φετίχ του Παρθένου καθώς βρίσκεσαι αντίθετος με όλο αυτό ακόμη και αν έχεις πραγματικά γοητευτεί από κάτι. Η επικοινωνία παίζει κυρίαρχο ρόλο για σένα και είναι αυτοί που θα βάλει γερά θεμέλια στη σχέση σου. Αν δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο τότε μέσα σου ξέρεις ότι σύντομα θα πρέπει να λάβει τέλος αυτή η σχέση. Εν τω μεταξύ, αν συμβεί αυτό ίσως και να υπάρχει πιθανότητα να ενδώσεις σε ένα νέο έρωτα.

 

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός η απιστία σου λέει κάθε μέρα καθημερινά. Αν δεν έχεις ήδη εμπλακεί σε ένα παράνομο έρωτα τότε είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή στη ζωή θα σου χτυπήσει τη πόρτα. Πριν κλείσεις τη μία σχέση έχεις ήδη ανοίξει την καινούργια και αυτό γιατί δεν μπορείς να μείνεις δίχως σύντροφο. Το φλερτ είναι τρόπος ζωής για σένα και μπορείς πολύ εύκολα να εμπλακείς σε μία ερωτική περιπέτεια ακόμη και αν έχεις μία πολύ σημαντική για εσένα σχέση. Αν λοιπόν τα έχετε "μπλέξει" με έναν Ζυγό, το νου σας...

 

Σκορπιός

Το ερωτικό στοιχείο διακρίνεται πολύ έντονα σε εσένα. Tο μυστήριο και το παράνομο είναι αυτά που σε εξιτάρουν. Παρόλα αυτά, όταν το ταίρι σου νιώθεις ότι σε καλύπτει πλήρως τότε και εσύ δίνεσαι ολοκληρωτικά. Το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο στη σχέση σου και δύσκολα να συγκρατήσεις τις ερωτικές σου ορμές αν νιώσεις ερωτική έλξη από άλλο άτομο. Θα το κάνεις, αλλά παράλληλα θα το κρύψεις πολύ καλά έτσι ώστε να μη σε καταλάβει κανείς...

 

 Τοξότης

Οι περιπέτειες και τα ερωτικά παιχνίδια είναι το στοιχείο σου καθώς σου αρέσει να συλλέγεις "εμπειρίες". Σε μαγεύουν οι κρυφοί έρωτες και κάποια στιγμή στη ζωή σου Σίγουρα θα εμπλακείς μέσα σε αυτό. Η ανάγκη  να ρισκάρεις και να νιώσεις ελεύθερος είναι επιτακτική και είναι και οι βασικές αιτίες που θα σε κάνουν να εμπλακείς στην απιστία. Αν τον Τοξότη όμως τον εξιτάρουν συνεχώς με ερωτικά παιχνίδια και τον αφήσουν ελεύθερο κάνοντας τον να αισθάνεται ότι πρέπει να σε διεκδικεί, τότε, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

 

 Αιγόκερως

Η λογική σου σκέψη και η σοβαρότητα που βλέπεις τα πράγματα σε διακρίνουν. Ίσως αυτά και μόνο τα στοιχεία να κάνουν κάποιον να σκέφτεται πως ο Αιγόκερως δεν απατά όμως κάνουν λάθος καθώς έρευνες δείχνουν πως κάποια στιγμή στη ζωή τους ίσως και να το κάνουν. Πιέζεσαι για να κάνεις πάντα αυτό που πρέπει, δηλαδή το σωστό, ως εκ τούτου κάποια στιγμή να κάνεις την επανάσταση σου και κάποια στιγμή να σκεφτείς πως "Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνω κάτι μόνο για μένα" και ίσως έτσι ενδώσεις σε πειρασμό. Αν στέκεσαι βράχος δίπλα από έναν Αιγόκερω προσφέροντας του χαρά και αυθορμητισμό, καθώς αυτά έχει ανάγκη, τότε σίγουρα δεν θα σε απατήσει.

 

Υδροχόος♒

Η άποψη σου ότι δεν ανήκει σε κανένα είναι εμφανέστατη! Δεν θεωρείς τον παράνομο έρωτα "παράνομο" και για αυτό δεν θα αντισταθείς. Παρόλο που η μονογαμία μπορεί να σε χαρακτηρίζει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί επίσης να υπάρξει και κάποια στιγμή στη ζωή σου που η λέξη "απιστία" θα ταυτίζεται τελεία με το ζώδιό σου. Αυτό θα συμβεί όχι γιατί δεν θα περνάς καλά μέσα στη σχέση σου αλλά επειδή θα θέλεις να ζήσεις και να γευτείς κάτι εντελώς  καινούργιο.

 

Ιχθύς

Παρόλο που είσαι εξολοκλήρου δοσμένος και αφοσιωμένος σε έναν έρωτα και δείχνεις πάραυτα ότι διανύεις τη καλύτερη φάση της ζωής σου, ξαφνικά σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις! Η απιστία σου χτυπά την πόρτα και ο παράνομος έρωτας ωραιοποιεί τα πράγματα στο μυαλό σου καθώς δεν μπορείς να αντισταθείς σε τυχόν προκλήσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις έστω και λίγο από την μονότονη ζωή σου, χωρίς όμως να σε πάρει χαμπάρι ποτέ κανένας...