Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν έναν άνδρα στην απιστία.
Συχνά οι άνδρες μετανιώνουν γι’ αυτό που έκαναν και δεν το επαναλαμβάνουν ενώ άλλοι διατηρούν ακόμη και παράλληλες σχέσεις.
Για ποιο λόγο, όμως, φτάνει ένας άνδρας ως εκεί;


Δείτε τους 3 κυριότερους λόγους που ένας άνδρας είναι έτοιμος να απιστήσει:
1. Σεξ
Tο σεξ είναι ένα πραγματικά σημαντικό στοιχείο για την επιβίωση της σχέσης! Αν ένας άνδρας δεν λαμβάνει σεξουαλική ικανοποίηση μέσα στο πλαίσιο της σχέσης, όπως θα το ήθελε, είτε λόγω μειωμένης συχνότητας των ερωτικών επαφών, είτε λόγο της κακής ποιότητάς τους, τότε πιθανόν θα φτάσει στο σημείο να απατήσει τη σύζυγό του.
2. Γυναίκα που ζηλεύει
Αν μία σύντροφος βλέπει παντού γυναίκες που κυνηγάνε τον άνδρα της, σημαίνει ότι του κάνει τη ζωή αφόρητη με σκηνές ζηλοτυπίας. Αυτό σιγά σιγά είναι πιθανόν να τον σπρώξει σε κάποια άλλη!


3. Γυναίκα… σαν τη μάνα του
Η γυναίκα που περιποιείται τον άνδρα της σαφώς και αποτελεί την ιδανική σύντροφο, ωστόσο δεν πρέπει να μένετε μόνο εκεί. Η φλόγα, η ανανέωση – σεξουαλική και επικοινωνιακή – είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία που θα κάνουν τον άνδρα να βρίσκεται σε ερωτική εγρήγορση. Αν δίπλα του έχει συνεχώς μια γυναίκα που του θυμίζει τη μητέρα του και όχι ερωτική παρτενέρ, είναι αναμενόμενο να την αναζητήσει αλλού.

via

άνδραςαίτια της απιστίαςαπιστίαγυναίκασχέσεις και σεξ