Ένα δίδυμο Θεσσαλονικιών, όπου, αν και έγραφαν για χρόνια σε σόλο καριέρα μόλις συνάντησαν ο ένας τον άλλον κατέκτησαν με τη μουσική τους τα μεγαλύτερα festivals και dancefloors του πλανήτη!

Η ιστορία τους ξεκινάει λίγο πολύ το ίδιο με τον Αλέξανδρο Μαυροματίδη γεννημένο στη Σουηδία και τον Γρεγκ Ιγκνάτοβιτς στη Ρωσσία όπου παρ' όλα αυτά κατέληξαν και οι δύο στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία. Είχαν πάθος με την ηλεκτρονική μουσική από τα πρώτα κιόλας παιδικά τους χρόνια και δεν άργησαν να κολλήσουν το μικρόβιο του dj. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν λίγο πολύ από μόνα τους το δρόμο με τον καθένα να χαράζει το δικό του μονοπάτι και να δημιουργεί τη δική του ''αυτοκρατορία'' στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στη χώρα.

Ήρθε όμως η στιγμή, έχοντας ήδη φτιάξει τον δικό τους κύκλο και γυρίζοντας έτσι όλη τη χώρα σαν djs, να ανέβουν σκαλοπάτι και να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Έτσι, αν και αυτοδίδακτοι ξεκίνησαν να πειραματίζονται επάνω στη μουσική παραγωγή, γράφοντας πάντα ήχους που αρέσουν πρώτα σε αυτούς και μετά στους τρίτους οι οποίοι κινούνται κάτω από την ομπρέλα της "House".

Χωρίς να έχουν κάποια ιδιαίτερη επιτυχία σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα, ένα χειμωνιάτικο βράδυ του 2012' σε νυχτερινό club της πόλης, ο Greg επισκέπτεται τον Alex και σοκάρεται από τον τρόπο που παίζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ με το δικό του όπου και ξεκινά μια συζήτηση η οποία θα κρατήσει ώρες. Φυσικά, ο ένας γνώριζε τη δουλειά του άλλου χρόνια τώρα όμως δεν έτυχε να έρθουν σε επαφή ποτέ ξανά.

Μερικά χρόνια αργότερα και μετά από ατελείωτες ώρες στο studio, αν και όπως δηλώνουν οι ίδιοι είναι τρομερά διαφορετικοί σαν χαρακτήρες, η χημεία των δύο είναι οφθαλμοφανής στην παραγωγή και οι δυο τους έχουνε δημιουργήσει κάτι που μόλις μια χούφτα Ελλήνων καλλιτεχνών στο χώρο έχουνε κάνει κάτι αντίστοιχο.

Tomorrowland: Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου έρχεται στην Ελλάδα!

Αμέτρητα ονόματα σε όλα τα μήκη και πλάτη της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής παίζουν τον ''ήχο'' τους. Συγκεκριμένα, ο μεγάλος βασιλιάς της Diynamic, ο κύριος Solomun παίζει ξανά και ξανά παραγωγές τους ενώ ακολουθούν γιγάντια ονόματα όπως: Coyu, Danny Tenaglia, Stefano Noferini, Oliver Koletzki ακόμη και ο Tiesto όπου τους συγκαταλέγει περισσότερες από μία φορές στα charts του.

 

Tomorrowland

Το κομμάτι "Choose Life" το οποίο προήλθε από μία ιδέα που είχαν από την ομώνυμη ταινία "Trainspotting", παίζει στο μεγάλο stage της Tomorrowland το 2017 κατά το οποίο για τους περισσότερους οπαδούς του είδους θεωρείται το μεγαλύτερο και το πιο εντυπωσιακό φεστιβάλ του κόσμου!

Αυτό σηματοδότησε παράλληλα την έναρξη της επιτυχίας τους στις δισκογραφικές εταιρείες όπου λίγοι γνωρίζουν πως έχουν ενταχθεί στο δυναμικό τεράστιων οικογενειών όπως των Diynamic, Suara, Exploited, Deeperfect, Elrow και πολλών άλλων.

Σήμερα, συνεργάζονται με τεράστια ονόματα στο χώρο και αναμένουν κυκλοφορίες σε ακόμη περισσότερες δισκογραφικές ενώ ταυτόχρονα σχεδόν όλες τους οι παραγωγές μπαίνουν στα charts των μεγαλύτερων music pools του κόσμου.

 

Εμείς από το eponimos ευχόμαστε να συνεχίσουν το έργο τους με αφοσίωση και αγάπη όπως γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν, για να συνεχίσουμε και εμείς να χορεύουμε αλλά και να ταξιδεύουμε με τους ήχους τους διότι...

''Η μουσική είναι η πιο δυνατή μορφή μαγείας'' Marilyn Manson.

 

 

https://www.facebook.com/djkevingr

https://www.instagram.com/alexandros.djkevingr/

https://soundcloud.com/alexandros_djkevingr

 

https://www.facebook.com/DjGregIgnatovich/


https://www.instagram.com/gregignatovich/

https://soundcloud.com/gregignatovich