Ελληνοκαναδέζα τραγουδοποιός αλλά και στιχουργός η Κατερίνα Ντούσκα είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών και μαζί με το "Better Love" θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision του 2019 στο Tελ Aβίβ στις 14 -19 Μαΐου.

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σε μία λαμπρή βραδιά η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό. Με μουσική και στίχους να υπογράφει η ίδια αλλά και σε συνεργασία με τους Leon of Athens και David Sneddon η Ελλάδα "κατεβαίνει" στη eurovision με ένα pop κομμάτι το οποίο κινείται σε ύφος σύγχρονο και μελωδικά δυναμικό.

Eurovision 2019: Την Ελλάδα εκπροσωπεί η ''Amy Winehouse''

Η Κατερίνα Ντούσκα έδωσε έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι της δίνεται η ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρό της και συγκεκριμένα είπε: " Είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε ανθρώπους που ονειρεύονται". Επίσης, είπε πως δεν μπορεί να κρύψει το άγχος της καθώς βλέπει πολλούς εφιάλτες αλλά και όμορφα όνειρα! Πιστεύει στην ομάδα της αλλά και στο τραγούδι, δήλωσε πανευτυχής και πως αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης και ότι όλοι τους θα δώσουν το 1000% του εαυτού τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...

Αυτό είναι το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2019:


Τη βραδιά της Eurovision θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου