Καλησπέρα σε όλους πρόσφατα ήμουν σε ένα πολύ ευχάριστο μέρος σε ένα εστιατόριο δεν θα πω το όνομα να μη γίνει διαφήμιση.


Είχα παραγγείλει λοιπόν μία σαλάτα και όταν μου φαίνεται η σαλάτα μέσα είχε αυγά από απ'έξω ήταν ο κρόκος του δηλαδή κίτρινο και μετά όταν το έκοψα μέσα ήταν το ασπράδι άρχισε λοιπόν το μυαλό μου να βράζει και να σκέφτεται πώς το έκανε αυτό ο σεφ. Όταν πήγα σπίτι να ρωτήσω τη μητέρα μου η οποία όμως δεν ήξερε πώς μπορεί να γίνει αυτό και η ίδια αναρωτήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα τηλέφωνο τη γιαγιά μου ήμουν σίγουρος πως η γιαγιά μου ξέρει και δεν έκανα λάθος η γιαγιά μου ήξερε.

Περιγράφω τη διαδικασία: Παίρνουμε ένα αυγό και ένα γυναικείο καλσόν βάζουμε το αυγό μέσα στο γυναικείο καλσόν και από αριστερά δεξιά κάνουμε κόμπους έτσι ώστε το αυγό να είναι σταθερό η μέση καλσόν πιάνουμε λοιπόν από αριστερά και δεξιά από το καλσόν αρχίζουμε να γυρίζουμε το αυγό το οποίο είναι στη μέση το κάνουμε γρήγορα περίπου για 5 λεπτά επειδή λοιπόν το ασπράδι είναι πιο πυκνό από τον κρόκο του αυγού ο κρόκος από τη δύναμη που στρέφεται το αυγό βγαίνει απέξω κολλάει πάνω στο τοίχωμα του αυγού ενώ το ασπράδι μένει στη μέση. Μετά από αυτό λοιπόν εάν βράσετε το αυγό θα δείτε πως θα είναι ο Κόκκος απέξω και το ασπράδι από μέσα.

Καλή απόλαυση σε όλους!