Μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε κηδείες στην Ιαπωνία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς σετ για τη στιγμή της ταφής ή της αποτέφρωσης.

Ο θάνατος, πολλές φορές, βρίσκει τους ανθρώπους... απροετοίμαστους, αλλά μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε κηδείες στην Ιαπωνία θέλει να βάλει τέρμα και στο αναπάντεχο.

Έτσι, λοιπόν, προσφέρει μέσω διαδικτύου τη δυνατότητα αγοράς ολόκληρου σετ κηδείας για να είναι όλα οργανωμένα τη στιγμή του μοιραίου και, μάλιστα, εξαιρετικά φθηνά.

Ειδικότερα, το κόστος μιας κηδείας στην Ιαπωνία ανέρχεται σε 18.000 δολάρια ΗΠΑ, ενώ το σετ της εταιρείας κοστολογείται μόλις στα 240. 

Η εταιρεία Tsubasa, που εδρεύει στο Ναγκάνο της Ιαπωνίας, προσφέρει στο σετ... κηδείας τα εξής: ένα φέρετρο φτιαγμένο από ξύλο (ένα μαξιλάρι, στρώμα και σάβανα περιλαμβάνονται), με δυνατότητα ανοίγματος ώστε να φαίνεται το πρόσωπο του αποθανόντος, ένα δοχείο για στάχτη, ένα ασημένιο κιβώτιο για τα οστά μετά την αποτέφρωση, τρία υφάσματα περιτύλιξης και ένα εγχειρίδιο κηδείας.

Σημειώνεται ότι το σετ περιλαμβάνει μόνο τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για μια τελετή και, για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες, οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν.

 

via

ταφηαποτέφρωσηιαπωνία