Το 1963 ο Αίολος ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη πορεία του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ σαν μια ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου. Το ιστορικό σωματείο με έδρα το γήπεδο του Αγίου Παύλου όντας για πολλά χρόνια ''κοκκινόχωμα'' ήταν σταθμός και σηματοδοτούσε την πολύ καλή αλλά και πρωταγωνιστική κάποιες χρονιές πορεία του στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 1984'-85' έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β' κατηγορία ανεβαίνοντας έτσι στην Α' παραμένοντας εκεί για πολλά χρόνια.

Τη περίοδο 2010-11’ ανέβηκε από τη Γ' στη Β' κατηγορία κατακτώντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Πέραν του ανδρικού τμήματος όμως, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ακαδημία της ομάδας η οποία και ''έβγαλε'' πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Σήμερα, ο Αίολος συμμετέχει ενεργά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στην ΕΠΣΜ και αποτελείται μόνο από την αντρική ομάδα. Συνεχίζει και έχει σαν έδρα το πλέον ανακαινισμένο και υψηλών προδιαγραφών γήπεδο του Αγίου Παύλου και οι βλέψεις της ομάδας για το άμεσο μέλλον είναι η δημιουργία και πάλι μιας ακαδημίας η οποία θα έχει σαν κύριο σκοπό να αναδεικνύει νέους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ομάδας αποτελείται από τους: Γεωργιάδη Δημήτρη, Ιωαννίδη Νίκο και Χαλκίδου Ροδούλα οι οποίοι διαχειρίζονται ενεργά και με ανιδιοτέλεια τη ''πράσινη'' ομάδα, φροντίζουν να μη λείψει τίποτα καθώς είναι άψογα οργανωμένη σε όλα τα θέματα που την αφορούν έχοντας κοινό στόχο τη καλύτερη δυνατή πορεία της στο πρωτάθλημα.

 

Πληροφορίες και εγγραφές: Ιωαννίδης Νίκος - Γενικός Αρχηγός τηλ: 6942422480

Τοποθεσία: Γήπεδο Αγίου Παύλου, Θεσσαλονίκη

Ημέρες και ώρες προπόνησης: Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 20:30 με 22:00