Καλησπέρα σε όλους πριν από 2 χρόνια αποφάσισα να πάρω ένα κινητό οι δικοί μου με έπεισαν να πάρω το xiaomi redmi note 5 plus και τελικά τους άκουσα και κατέληξα στο συγκεκριμένο κινητό.

Πρώτα από όλα το κινητό είναι πολύ όμορφο κάθεται πολύ καλά στο χέρι αλλά έχει ένα μειονέκτημα είναι πολύ βαρύ δηλαδή αν έχετε συνηθίσει να το έχετε στην τσέπη σας θα δείτε μεγάλη διαφορά θα σας ενοχλεί, έχει πολύ καλή κάμερα βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες και πολύ ωραία οθόνη, βγάζει βίντεο 4k για μένα αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί μου αρέσει η ποιότητα.

Τώρα όσο αφορά τη λειτουργία του το πρώτο χρόνο το κινητό πετούσε ήταν πολύ γρήγορο εγώ θα πω πώς είμαι προγραμματιστής και το πρόσεχα πολύ, δεν έβαζα άσκοπα προγράμματα ούτε παιχνίδια και γενικώς σε αυτά τα πράγματα είμαι πολύ προσεκτικός.

Το δεύτερο χρόνο το κινητό άρχιζε να κολλάει χωρίς να έχω βάλει κάποια άλλα έξτρα προγράμματα, ένα κινητό που έχει προδιαγραφές να μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε παιχνίδι οκταπύρηνο 4 RAM δεν πρέπει να κολλάει με τίποτα με αυτά που έκανα εγώ ωστόσο κόλλαγε.

Έβαλα διάφορα προγράμματα για να το καθαρίσω να γίνει πιο γρήγορο αλλά και πάλι δεν ήτανε όπως το πρώτο χρόνο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πως το κινητό μετά από ένα χρόνο αρχίζει και κολλάει είναι βαρύ και ζεσταίνεται σχετικά εύκολα. Ελπίζω να βοήθησα με αυτά που μοιράστηκα μαζί σας και πριν κάνετε την επιλογή σας θα είστε πιο ενημερωμένοι.