Καλησπέρα φίλε και αναγνώστη του επώνυμος τέλεια com η τεχνολογία πλέον είναι κάτι που όχι απλά έχει μπει στη ζωή μας αλλά έχει γίνει σαν ένα μέλος της οικογένειάς μας και ίσως να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία πιο πολύ  από  οτιδήποτε άλλο πλέον στη ζωή μας ο χρόνος που ξοδεύουμε καθημερινά στο κινητό μας στον υπολογιστή μας και σε οποιοδήποτε άλλο gadget είναι τεράστιος.

Αυτός είναι ο λόγος που η τεχνολογία έχει τόσο μεγάλη ανάπτυξη  σε τόσο γρήγορο βαθμό που πλέον δεν προλαβαίνουμε να καταλάβουμε το τι αγοράζουμε, στην ουσία η επόμενη δεκαετία θα είναι η δεκαετία της τεχνολογίας θα δούμε για πρώτη φορά ρομπότ σε μορφή ανθρώπων μέσα σε καταστήματα που θα μπορούν να μας απαντούν σε διάφορες ερωτήσεις που θα τους κάνουμε καθώς επίσης θα είναι σε θέση και να μας εξυπηρετούν!

Τα αυτοκίνητα θα είναι ηλεκτρικά, για πρώτη φορά θα έχουμε οθόνες χωρίς οθόνη, όσο για το ιατρικό επίπεδο... Θα υπάρχουν ρομπότ σκελετοί και όποιος έχει τα χρήματα θα μπορεί πλέον να ταξιδέψει σε κάποιον άλλο πλανήτη...

Αυτά θα είναι τα πιο βασικά, αργότερα θα γράψουμε ένα αναλυτικό άρθρο με εικόνες και παραδείγματα.