Μία νέα κατηγορία όσον αφορά τα smartphones έφερε στο προσκήνιο η Samsung. Το νέο Samsung Fold είναι το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο της εταιρείας το οποίο αναδιπλώνει και μετατρέπεται σε tablet.

Από τη μία μεριά το νέο Samsung Fold έχει όψη σαν ένα κανονικό smartphone με οθόνη 4,6". Από την άλλη, το νέο αυτό έξυπνο κινητό όταν ξεδιπλωθεί μετατρέπεται σε ένα tablet με οθόνη 7,3" εξαιτίας ενός ειδικού μεταλλικού ενισχυμένου μεντεσέ για να μην τυχόν υπάρξουν προβλήματα κατά την αναδίπλωση. Συγκεκριμένα ο Justin Edison SVP of product marketing της εταιρεία είπε πως" Φτιάξαμε ένα μηχανισμό ο οποίος θα κρατάει γερά ακόμη και μετά από εκατοντάδες χιλιάδες ανοίγματα και κλεισίματα. Αυτό θα γίνεται ομαλά και φυσικά ενώ εσείς το μόνο που θα βλέπετε είναι μία απλή και κομψή εμφάνιση"

Η οθόνη του Samsung Fold είναι infinity flex και σας δίνει ισχυρή multimedia εμπειρία. Με μεγάλη οθόνη, ζωντανά χρώματα και ήχο από την AKG πλέον οι ταινίες σας ζωντανεύουν! 

Επίσης, στη συσκευή  ξεχωρίζει η ταυτόχρονη τριπλή διαχείριση εφαρμογών (multitasking) το οποίο είναι κάτι που εφαρμόζεται πρώτη φορά σε smartphone. Πχ:

  1. Θα μπορείτε να βλέπετε στο Youtube ένα βίντεο για τη Χαβάη
  2. Θα μιλάτε και θα γράφετε για αυτό μέσω chat
  3. Θα ψάχνετε στο Google για ταξιδιωτικές πληροφορίες... 

Όλα μαζί ταυτοχρόνως καθώς είναι τέλεια εναρμονισμένα με την οθόνη! Το νέο υλικό κατασκευής πού τοποθέτηση Samsung επάνω στη συγκεκριμένη οθόνη την καθιστά πιο λεπτή σε σχέση με ένα συνηθισμένο smartphone καθώς επίσης και ποιο εύκαμπτη και ανθεκτική με σκοπό να αντέξει!

Galaxy Fold

-12 MP, f/1.5-2.4, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS
-12 MP, f/2.4, 52mm (telephoto), 1/3.6", 1.0µm, AF, OIS, 2x optical zoom
-16 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide)
video 2160p@30/60fps LED flash, HDR, panorama

-10 MP, f/2.2, PDAF
-8 MP, f/1.9, depth sensor
video 1080p@30fps HDR

-Δακτυλικών αποτυπωμάτων δίπλα από την οθόνη
-Επιταχυνσιόμετρο
-Γυροσκόπιο
-Πυξίδας
-Χώρου/Απόστασης

Τιμή
από 2000 ευρώ

 

Δείτε εδώ ολόκληρη την επίσημη παρουσίαση: